Welkom bij de Spottyclub! Leuk dat je op de website van Spotty komt kijken. Spotty is een vrolijke campinghond uit Italië en een echte kindervriend. Je herkent hem aan zijn zwarte vlekken en de blauwe bloem op zijn hoed. Hij woont in een houten huisje op de camping in zijn eigen Spottyland! Spottyland geeft je het gevoel dat je in het bos aan het spelen bent, met bomen, gras, vlinders, insecten. Spotty houdt van zingen, dansen en spelen. Zijn lievelingseten? Hij kan niet kiezen tussen pizza en spaghetti!

Spotty heeft veel vriendjes en vriendinnetjes uit verschillende landen. In de zomer komen ze hem opzoeken op camping Weekend, camping Orlando in Chianti of residence Il Gabbiano. Daar kijkt Spotty altijd erg naar uit! Kom jij hem ook opzoeken deze zomer?

Post voor Spotty

Als Spotty zijn vriendjes niet kan zien omdat hij op een andere camping is, is hij wel benieuwd naar wat ze meemaken. Wil jij Spotty graag wat vertellen of een mooie tekening voor hem maken? Geef je brief, tekening of knutselwerkje dan aan de animateurs, want Spotty houdt van post!

Zijn post neemt hij mee in de Spotty trein als hij van de ene naar de andere camping rijdt. Op camping Weekend mag jij zelf ook meereizen in de Spotty trein! Daar gaat de trein de hele camping over om iedereen op te halen voor de minidisco. Want Spotty oefent altijd veel op zijn dansjes en is trots om ze aan al zijn vriendjes te laten zien! Hij heeft zelfs een eigen liedje, deze kun je hier vinden.

Spelen met Spotty

Spotty houdt van spelen. Zijn grootste hobby's zijn spelen en wandelen in het bos, dansen in de miniclub, rijden in de golfcar en foto's maken met zijn vriendjes en vriendinnetjes. Spotty kent al heel veel dansjes en danst en springt ze graag met jou tijdens de minidisco. Hij houdt ook van kleuren en knutselen in de miniclub. Heb jij al een kleurplaat van Spotty aangevraagd via de website? Je kunt ook je gemaakte kleurplaat uploaden, of per post opsturen naar Spotty.

Het allerliefst neemt Spotty een duik in het Gardameer! Dan zwemt hij zo van camping Weekend naar residence Il Gabbiano om zijn vriendjes daar op te zoeken. Maar hij vindt het ook leuk om te spetteren in de zwembaden van de campings. Zijn favoriete zwembad ligt in Toscane, op camping Orlando in Chianti. Maar op camping Weekend is er ook een leuk kinderbad met Spotty paradijs! 

Met Spotty spelen kan camping Weekend en residence Il Gabbiano aan het Gardameer en op camping Orlando in Chianti in Toscane. 

Ben je met Spotty op de foto geweest? Of heb je een tekening voor hem gemaakt? Die kun je uploaden op de Facebookpagina van de Spottyclub! Zo heeft Spotty ook herinneringen aan jullie pret tijdens de vakantie. Spotty zet zelf ook zijn verhalen, foto's en avonturen op zijn Facebookpagina. Vergeet deze pagina niet te liken, zodat je kunt volgen wat hij allemaal meemaakt!

Op vakantie met de Spottyclub!

Wil jij ook vriendjes worden met Spotty en wil je hem graag opzoeken tijdens je vakantie? Vraag je ouders om vakantie te vieren op een camping met de Spottyclub! Je kunt op vakantie met de Spottyclub aan het Gardameer, of in Toscane. Waar ga jij het liefst naar toe?

Spotty hoopt je snel te zien op de camping!

 
 

.