Een vrolijke gespikkelde hond zorgt voor veel plezier: onze mascotte Spotty! Spotty woont op de campings en residence en zorgt gegarandeerd voor veel vakantiepret.

Een leuke vakantie voor het hele gezin, daar staat Spotty voor. Op camping Weekend heeft hij zelfs zijn eigen Spottyland! Ook is Spotty te zien op camping Orlando in Chianti en op residence Il Gabbiano. De kinderen zullen veel plezier beleven met deze campingmascotte, als ze dansen met de trouwe viervoeter tijdens de minidisco of met hem op de foto gaan! Spotty heeft ook zijn eigen CD met liedjes die iedere avond worden gedraaid! En als aandenken aan hun vakantievriend is er voor de kinderen ook een pluche variant van Spotty te krijgen.

Op bezoek bij Spotty

Ga op bezoek bij Spotty en geniet van een geweldige animatieformule. De kleinsten kunnen terecht in Spottyland, en vanaf 4 jaar kunnen ze knutselen en speuren in de miniclub. Voor de oudere kinderen en volwassenen zijn er sportactiviteiten. En voor alle leeftijden is er natuurlijk de minidisco. Een vakantie met Spotty is een onvergetelijke tijd voor het hele gezin!

  

 

.