De Spottyclub is de animatieformule van camping Weekend, camping Orlando in Chianti en residence Il Gabbiano. Met Spotty beleven kinderen de zomer van hun leven! Spotty is een lieve, vrolijke hond die staat voor aandacht en plezier. Een vakantie op een camping met de Spottyclub is dan ook gegarandeerd een succes voor ouder en kind.

Bij de Spottyclub worden kinderen vermaakt door de animateurs van de camping. Dit zijn allemaal jongens en meiden die het leuk vinden om te dansen, knutselen, spelen en speuren met de kids. Ze spreken meerdere talen, zodat alle kinderen zich thuis voelen bij de Spottyclub. De hele dag door worden er leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden.

Met Spotty verveel je je nooit!

Kom met Spotty knutselen in de miniclub, dansen tijdens de minidisco, speuren naar schatten en waterspelletjes doen. Met de animateurs van de Spottyclub valt er altijd wel een avontuur te beleven! Spotty houdt ook van sporten en stort zich met veel energie in een potje voetbal, volleybal of tafeltennis. In de avond maken de animateurs er een feestje van met spectaculaire shows en interactieve spelletjes.

Met de Spottyclub ben je verzekerd van een zomer vol avontuur, plezier en leuke activiteiten!

Animatie op de camping

De Spottyclub is een initiatief van drie bestemmingen in Italië: camping Weekend, residence Il Gabbiano en camping Orlando in Chianti. En daar hoort goed verzorgde animatie ook bij! De animateurs en animatrices van de Spottyclub worden met zorg geselecteerd en staan klaar voor een zomer vol actie en plezier voor het hele gezin. Elke dag worden er tal van activiteiten georganiseerd. Denk aan de miniclub, de minidisco, diverse sport- en spelactiviteiten, waterspelletjes en de allermooiste avondshows. Alles voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud!

  

.