Camping Orlando in Chianti is omringd door prachtige wijngaarden in de geliefde streek van Toscane. Dichtbij de beroemde, middeleeuwse steden als Florence, Siena en Pisa. Camping Orlando in Chianti is een echte familiecamping met Spotty de hond en een Nederlandstalig animatieteam!

Camping Orlando in Chianti is een geliefde camping onder families. Met een groot aanbod in faciliteiten en de ruime omgeving is deze camping ideaal voor een rustgevende vakantie met de kinderen. Je geniet er in de warme, Italiaanse zon. Voor de nodige afkoeling spring je in het zwembad. Spotty heeft zijn plekje helemaal gevonden op de camping, met de vrolijke families om zich heen!

Animatie met Spotty

De kinderen hebben de tijd van hun leven hier op de camping. Bij de miniclub staat het animatieteam klaar om allerlei leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen. Ze komen terug naar de accommodatie met leuke tekeningen en knutselwerkjes om de accommodatie op te vrolijken. 's Middags is het tijd voor een sporttoernooi met alle kinderen op de camping, jong en oud. Wie weet doet Spotty ook mee, hij sluit graag aan bij spelletjes en activiteiten!

Zwemparadijs

Camping Orlando in Chianti heeft een groot zwembad met een enorme glijbaan waar je met 3 kinderen naast elkaar af kunt glijden! Terwijl de kinderen van de glijbaan roetsjen, genieten de ouders lekker in het bubbelbad.

Deze vakantie ook naar camping Orlando in Chianti? Klik hier om naar de website te gaan.

 

.