Wie is Spotty?

Spotty is een vrolijke, gespikkelde hond. Hij woont in Spottyland en is dé kindervriend op de camping. Een vakantie met Spotty is een vakantie vol plezier. Spotty is gek op wandelen, dansen, spelen en gaat graag met zijn vriendjes op de foto!

Lees meer...

Wall of Fame

 

 

 

Ben jij met Spotty op de foto geweest?

Check hier jouw foto!

Vallicella Glamping Resort

 

 

De Spottyclub aan de Toscaanse kust

Lees meer...

Spotty's Post

Spotty vindt het fantastisch om brieven, tekeningen en kleurplaten van zijn vriendjes te krijgen. Er zijn ook mooie kleurplaten van Spotty die je kunt inkleuren en aan de vrolijke campingvriend kunt geven. De mooiste creaties vind je hier terug!

Bekijk Spotty's post

E-card

Heb je op de camping nieuwe vriendjes gemaakt, die je nog wilt laten weten hoe leuk je het hebt gehad samen met Spotty? Stuur je vriendjes en vriendinnetjes een echte Spotty e-card! Schrijf een leuk bericht en we sturen de e-card snel op.

Stuur een e-card

Vacanze Camping Boutique

 

 

Spottyland aan het Gardameer!

Lees meer...

Sivinos Camping Boutique

 

 

De Spottyclub direct aan het Gardameer

Lees meer...

De Spottyclub

De Spottyclub is dé ultieme animatiebeleving op de campings van Selectcamp. Campingmascotte Spotty de hond is een lieve kindervriend. Hij geeft kinderen gegarandeerd de zomer van hun leven. Vakantie vieren op een camping waar de Spottyclub aanwezig is belooft dan ook een prettige vakantie te worden, voor ouder en kind.

Lees meer...

Kleurplaat en nieuwsbrief ontvangen? Vul hier je e-mailadres in!

Jouw gegevens

Graag jouw naam invullen
Graag jouw emailadres invullen