Residence Il Gabbiano is een rustig vakantiepark vlakbij het Gardameer. Een favoriete vakantiebestemming voor vele vakantiegangers, omdat het park op nog geen 2 kilometer van het Gardameer afligt. Een heerlijke plek om echt tot rust te komen!

Dankzij de luxe vakantiehuizen en appartementen waan je je in een paradijs. Je ruikt de verse bloemen aan de kant van de weg en in de verte hoor je de spelende kinderen lachen. Verse Italiaanse pasta's in het restaurant, een relaxmomentje in de sauna of een duik in het zwembad? Het is genieten op residence Il Gabbiano.

De animatie

Samen met mascotte Spotty en het animatieteam hebben de kinderen de grootste pret. Voor een potje voetbal of een spel in het zwembad zijn zij altijd in. De kinderen hebben de tijd van hun leven op dit park. Ze komen terug naar de vakantiewoning met de mooiste tekeningen en werkjes, die ze in de miniclub hebben gemaakt. Een leuke manier om de vakantiewoning persoonlijk te maken!

Waterpret

Pret in het zwembad is er genoeg! Vakantiegangers zijn gek op de drie zwembaden. Voor de minder warme dagen is er een verwarmd binnenzwembad. Je kunt ook ontspannen in de jacuzzi of jetstream. De andere twee zwembaden zijn buiten, met een glijbaan en een kinderbad. Volop plezier voor het hele gezin!

Deze vakantie ook naar residence Il Gabbiano? Klik hier om naar de website te gaan.

 

 

Onwijs leuk!

Kleinschalig, Nederlands sprekend en vooral erg leuke animatie voor de kleintjes!
Familie Buitenhuis

.