Vallicella Glamping Resort is dé familiebestemming voor wie graag op een kleinschalige en kindvriendelijke camping verblijft aan de Toscaanse kust. Je verblijft in de prachtige Maremma streek op enkele kilometers van de kust.

Het hele gezin zal een onbezorgde vakantie beleven op Vallicella Glamping Resort. Hier kom je met je eigen tent of caravan, overnacht je in één van de bungalows of in de stoere glamping accommodaties. De verkoelende zwembaden met glijbanen maken je vakantie helemaal compleet. Ook in de avond hoef je er niet altijd op uit, want in het restaurant van Vallicella Glamping Resort kun je goed eten. In de minimarkt haal je bovendien de nodige boodschappen. Dankzij het animatieteam, de sportvelden en de tennisbaan zal jong en oud zich hier zeker vermaken.

Pret met Spotty

De kinderen zijn niet weg te slaan bij het animatieteam en willen het liefst de hele dag op de camping blijven om mee te doen met alle leuke activiteiten. Af en toe komt mascotte Spotty ook gezellig meedansen en kun je met hem op de foto. Misschien ken je hem wel van één van de andere bestemmingen in Toscane en aan het Gardameer waar hij vaak zijn vriendjes opzoekt. Maak een mooie tekening voor Spotty tijdens de Kidsclub en geef die aan hem na de minidisco als je met hem op de foto gaat!

Aan de kust

Het zwembad op Vallicella Glamping Resort is heerlijk, maar tijdens je glampingvakantie wil je natuurlijk ook wel eens naar de kust. Het vakantiepark ligt midden in de natuur, op 7 kilometer van de kust. Een dagje strand is dus geen probleem! De Maremma streek staat bekend om haar prachtige landschappen, kustlijn en dorpjes, dus in de buurt is er zeker genoeg te zien en te bezoeken. Ga bijvoorbeeld eens een dagje naar de stad Grosseto, zo’n 40 kilometer verderop.

Deze vakantie ook naar Vallicella Glamping Resort in Toscane? Klik hier om naar de website te gaan.

 

 

Onwijs leuk!

Kleinschalig, Nederlands sprekend en vooral erg leuke animatie voor de kleintjes!
Familie Buitenhuis

.