Vacanze Camping Boutique is een kleinschalig paradijs met uitzicht over het Gardameer. Hier kom je voor een gezellige gezinsvakantie aan het mooiste meer van Italië. Je verblijft midden in de natuur en staat zo met je voeten in het zand.

Vanuit het zwembad van Vacanze Camping Boutique heb je een weids uitzicht over het Gardameer. Ook vanuit je standplaats, stacaravan of glampingaccommodatie heb je een mooi uitzicht over het meer of de natuur. Hier geniet je van een onbezorgde vakantie dankzij de vele faciliteiten van de camping. Als je aankomt is je bed al voor je opgemaakt en liggen de handdoeken al voor je klaar in je huuraccommodatie. En de prijs voor een standplaats is inclusief gas, water en licht. Bovendien kun je zo aanschuiven in het restaurant en maakt het animatieteam er een feestje van.

Mascotte Spotty

Mascotte Spotty is dé held van alle kinderen op Vacanze Camping Boutique. Hij danst gezellig mee en zorgt voor leuke vakantiefoto’s. Het animatieteam zorgt van ‘s ochtends tot ‘s avonds voor leuke actieve en creatieve activiteiten voor alle vriendjes van Spotty. Ze kunnen gezellig knutselen, schatzoeken en meedoen aan verschillende sport- en waterspelletjes. De kinderen zullen de tijd van hun leven hebben en de ouders daardoor ook!

Het Gardameer ontdekken

Vacanze Camping Boutique ligt in het dorpje San Felice del Benaco waar je enkele gezellige restaurantjes vindt. Ook een dag doorbrengen op een strandje aan het meer is goed te doen. Wil je graag de wat grotere steden aan het Gardameer bezoeken? Dan zijn Salò en Desenzano del Garda echte aanraders in de buurt. Wat verder weg liggen de pittoreske steden Sirmione, Peschiera del Garda, Bardolino, Lazise en Limone sul Garda. Leuk om deze steden een keer te bezoeken.

Desenzano del Garda ligt op slechts 15 kilometer van de camping. In Desenzano del Garda neem je gemakkelijk de trein naar bekende Italiaanse steden als Verona, Milaan en Venetië. Een ideale uitvalsbasis dus voor zowel een actieve als een ontspannen gezinsvakantie.

Deze vakantie ook naar Vacanze Camping Boutique? Klik hier om naar de website te gaan.

 

 

Onwijs leuk!

Kleinschalig, Nederlands sprekend en vooral erg leuke animatie voor de kleintjes!
Familie Buitenhuis

.