Sivinos Camping Boutique is een ideale familiebestemming voor de liefhebber van het Gardameer. Je verblijft hier direct aan het meer met een 5 kilometer lang strand. Maar behalve naar het strand gaan, is er in de omgeving van deze camping nog veel meer te doen voor het hele gezin. Lees mee en ontdek het zelf!

Je komt met je eigen tent of caravan of huurt een van de comfortabele appartementen van Sivinos Camping Boutique. Ook is het mogelijk je eigen boot mee te nemen, als je van tevoren een boei reserveert. Zo kun je met het gezin in jullie eigen boot het Gardameer gaan verkennen! In de omgeving van Manerba del Garda is ook een hoop te beleven en op de camping zelf zorgt mascotte Spotty voor plezier bij iedereen. Na een dag vol plezier kun je samen aanschuiven in het restaurant van de camping.

Animatie en activiteiten

Mascotte Spotty heeft vriendjes op alle parken van Vacanze col Cuore en komt ook regelmatig bij Sivinos Camping Boutique op bezoek. Dan kun je gezellig met hem dansen en een foto maken om thuis aan je vrienden te laten zien. Het animatieteam zal ook andere creatieve en sportieve activiteiten verzorgen, zodat je je geen moment hoeft te vervelen.

Verder kunnen sportievelingen hun hart ophalen in de natuurrijke omgeving van de camping. Ga bijvoorbeeld voor een uitdagende mountainbiketocht, een stuk wandelen of kies voor een van de watersporten op het meer. Een geslaagde vakantiebestemming voor het hele gezin.

Aan het Gardameer

Vanaf Sivinos Camping Boutique duik je zo het Gardameer in of zoek je een plekje op het 5 kilometer lange strand. Dit strand ligt in een natuurpark bij de rots van Manerba, een gebied dat bekend staat om het schone water.

Manerba heeft een gezellig centrum met winkels en restaurantjes. De grotere steden in de buurt zijn Salò en Desenzano del Garda. Vanuit het station van Desenzano neem je makkelijk de trein naar prachtige Italiaanse steden als Milaan, Verona en Venetië.

Deze vakantie ook naar Sivinos Camping Boutique? Klik hier om naar de website te gaan.

 

 

Onwijs leuk!

Kleinschalig, Nederlands sprekend en vooral erg leuke animatie voor de kleintjes!
Familie Buitenhuis

.