Park Residence Il Gabbiano is een kleinschalig vakantiepark in Moniga del Garda bij het Gardameer. Een favoriete vakantiebestemming voor vele vakantiegangers door de persoonlijke aandacht die je hier krijgt. Een heerlijke plek om echt tot rust te komen met het gezin!

Dankzij de luxe vakantiehuizen en appartementen waan je je in een paradijs. Je ruikt de verse bloemen aan de kant van de weg en in de verte hoor je de spelende kinderen lachen. Verse Italiaanse pasta's in het restaurant, een relaxmomentje in de sauna of een duik in het zwembad? Het is genieten op Park Residence Il Gabbiano. Het personeel staat op elk moment van de dag voor je klaar. In het restaurant kun je ontbijten, lunchen en dineren. Het animatieteam organiseert ook op verschillende momenten van de dag een leuke activiteit.

Dansen met Spotty

Ondanks de kleinschaligheid van het park, wordt er veel aandacht besteed aan het animatieprogramma. Kinderen kunnen elke dag gezellig knutselen en meedansen met Spotty tijdens de minidisco. Ook kunnen ze wekelijks meedoen met het pannenkoekenfestijn en ponyrijden. Andere activiteiten in het programma zijn voetbal, waterspelletjes en speurtochten.

Samen met mascotte Spotty en het animatieteam hebben de kinderen dus de grootste pret tijdens een gezinsvakantie op Park Residence Il Gabbiano!

Plezier in het water

Pret in het zwembad is er genoeg! Vakantiegangers zijn gek op de drie zwembaden. Voor de minder warme dagen is er een verwarmd binnenzwembad, maar je kunt ook ontspannen in de jacuzzi of jetstream. De andere twee zwembaden zijn buiten, met een glijbaan en een kinderbad. Volop plezier voor het hele gezin!

Graag ook eens een duik nemen in het meer? Het Gardameer ligt slechts 2 kilometer verderop, met de mooiste stranden bij Manerba del Garda. Hier is het water schoon en helder en kun je dus ook lekker zwemmen.

Deze vakantie ook naar Park Residence Il Gabbiano? Klik hier om naar de website te gaan.

 

 

Onwijs leuk!

Kleinschalig, Nederlands sprekend en vooral erg leuke animatie voor de kleintjes!
Familie Buitenhuis

.