Glamping Resort Weekend is een prachtige familiecamping aan het Gardameer. Omringd door olijfbomen met een uitzicht op het Gardameer is deze camping een parel aan het meer. Het uitzicht over de baai van Salò en over de dorpjes in de omgeving is magisch!

Op Glamping Resort Weekend heb je het mooiste uitzicht op het Gardameer. Vanaf je accommodatie, gelegen tussen de olijfbomen, voel je de rust en de Italiaanse sfeer. In de avond gaan de lichtjes in de omliggende dorpjes schijnen, romantisch! Je komt met je eigen tent of caravan of kunt genieten van een luxe glampingvakantie in een van de bijzondere glampingaccommodaties. Ook zijn er comfortabele stacaravans en luxe cottages om in te verblijven.

Volop animatie

De kinderen vervelen zich echt niet op Glamping Resort Weekend! De camping staat bekend om het volle animatieprogramma met veel verschillende activiteiten. Het animatieteam staat dagelijks van ‘s ochtends tot ‘s avonds voor je klaar. Van spelletjes in zwembad, dansen en zingen tijdens de minidisco of een speurtocht over de camping, er zit voor iedereen wel wat leuks bij! Kortom; met het animatieteam en Spotty hebben de kinderen de vakantie van hun leven!

Aan het einde van een dag vol plezier kun je gezellig aanschuiven in het restaurant. De kinderen kunnen dan nog meedoen met de avondspelletjes of je geniet met het hele gezin van een spectaculaire show.

Waterpret

Er is volop zwemplezier op Glamping Resort Weekend. Het grote zwembad is een feest voor jong en oud. De allerkleinsten hebben ook genoeg plezier in het Spotty zwembad met een glijbaan en een waterval. En vergeet niet met z’n allen van de grote Spotty glijbaan te gaan! Alles voor een ontspannen vakantie aan het Gardameer dus. Voor nog meer waterpret neem je een duik in het Gardameer of ontdek je met de boot de andere steden aan het meer.  

Deze vakantie ook naar Glamping Resort Weekend? Klik hier om naar de website te gaan.

 

.