Glamping Resort Orlando in Chianti is omringd door prachtige bossen en wijngaarden. Je verblijft midden in Toscane, in de buurt van beroemde, middeleeuwse steden als Florence, Siena en Pisa. Een echte familiecamping met Spotty de mascotte en een Nederlandstalig animatieteam!

Glamping Resort Orlando in Chianti is een geliefde camping onder families. Dat is niet gek, want je beleeft hier een onbezorgde vakantie met het hele gezin. Je verblijft in een van de bijzondere glampingaccommodaties in het bos, brengt je eigen tent of caravan mee of huurt een stacaravan of luxe cottage. Zo kun je heerlijk genieten van een rustige vakantie met de kinderen. De animatie zorgt voor genoeg activiteiten voor iedereen, en na een dag vol pret neem je plaats in het restaurant voor een lekkere maaltijd.

Animatie met Spotty

De kinderen hebben de tijd van hun leven op Glamping Resort Orlando in Chianti. Bij de Kidsclub staat het animatieteam klaar om allerlei leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen. Ze komen terug naar de accommodatie met leuke tekeningen en knutselwerkjes om jullie vakantieplekje op te vrolijken. 's Middags is het tijd voor een sporttoernooi met alle kinderen op de camping. Of ga lekker meedoen met de aquagym, een spannende speurtocht en tal van andere spelletjes! In de avond sluiten de kinderen de dag standaard af met de minidisco. Wie weet is Spotty daar zelfs bij en kun je met hem op de foto! Daarna zijn er nog avondactiviteiten, shows en leuke feesten voor wie nog niet naar bed wil.

Zwemparadijs

Glamping Resort Orlando in Chianti heeft een groot zwembad met een enorme glijbaan waar je met het hele gezin tegelijk vanaf kunt glijden! Ook zijn er ontspannende bubbelbaden om even lekker tot rust te komen. Zo kom je de dag op de camping wel door!

Deze vakantie ook naar Glamping Resort Orlando in Chianti? Klik hier om naar de website te gaan.

 

.