Overzicht Campings

 In het hart van de Maremma

 Vlakbij de kust

 Luxe glampingaccommodaties

Vallicella Glamping Resort is dé familiebestemming voor wie graag op een kleinschalige en kindvriendelijke camping verblijft aan de Toscaanse kust. Je verblijft in de prachtige Maremma streek op enkele kilometers van de kust.

 Kleinschalig verblijven

 Uitzicht over het Gardameer

 Knutselen met Spotty

Vacanze Camping Boutique is een kleinschalig paradijs met uitzicht over het Gardameer. Hier kom je voor een gezellige gezinsvakantie aan het mooiste meer van Italië. Je verblijft midden in de natuur en staat zo met je voeten in het zand.

 Direct aan het Gardameer

 5 kilometer lang strand

 Maak vriendjes met Mascotte Spotty

Sivinos Camping Boutique is een ideale familiebestemming voor de liefhebber van het Gardameer. Je verblijft hier direct aan het meer met een 5 kilometer lang strand. Maar behalve naar het strand gaan, is er in de omgeving van deze camping nog veel meer te doen voor het hele gezin. Lees mee en ontdek het zelf!

 Zowel binnen als buiten waterpret

 Uitzicht over het Gardameer

 Ponyrijden en pannenkoeken maken

Park Residence Il Gabbiano is een kleinschalig vakantiepark in Moniga del Garda bij het Gardameer. Een favoriete vakantiebestemming voor vele vakantiegangers door de persoonlijke aandacht die je hier krijgt. Een heerlijke plek om echt tot rust te komen met het gezin!

 Middenin Toscane

 In de Chianti-wijnstreek

 Nederlandstalige animatie

Glamping Resort Orlando in Chianti is omringd door prachtige bossen en wijngaarden. Je verblijft midden in Toscane, in de buurt van beroemde, middeleeuwse steden als Florence, Siena en Pisa. Een echte familiecamping met Spotty de mascotte en een Nederlandstalig animatieteam!

 Direct aan het Gardameer

 Spottyzwembad en Spottyglijbaan

 Van ‘s ochtends tot ‘s avonds animatie

Glamping Resort Weekend is een prachtige familiecamping aan het Gardameer. Omringd door olijfbomen met een uitzicht op het Gardameer is deze camping een parel aan het meer. Het uitzicht over de baai van Salò en over de dorpjes in de omgeving is magisch!

.