Camping Weekend is een prachtige familiecamping aan het Gardameer. Omringd door olijfbomen met een uitzicht op het Gardameer is deze camping een parel aan het meer. Het uitzicht over de baai van Salò en over de dorpjes in de omgeving is magisch!

Op camping Weekend heb je het mooiste uitzicht op het Gardameer. Vanaf je accommodatie, gelegen tussen de olijfbomen, voel je de rust en de Italiaanse sfeer. In de avond gaan de lichtjes in de omliggende dorpjes schijnen, romantisch!

De animatie

De kinderen vervelen zich echt niet op camping Weekend! Het animatieteam staat dagelijks voor ze klaar met leuke activiteiten. Van spelletjes in zwembad, dansen en zingen in de miniclub of een speurtocht over de camping, het animatieteam heeft een heel programma voor ze klaar. Met het animatieteam en Spotty hebben de kinderen de vakantie van hun leven!

Waterpret

Er is volop zwemplezier op camping Weekend. Het grote zwembad is een feest voor jong en oud. De allerkleinsten hebben ook genoeg plezier in het Spotty zwembad met een grote glijbaan en een waterval. Alles voor een ontspannen vakantie aan het Gardameer! 

Deze vakantie ook naar camping Weekend? Klik hier om naar de website te gaan.

 

.