Beoordelingen over Spotty

Ben jij op vakantie geweest op één van de campings met de Spottyclub? En wil je graag wat kwijt over de vrolijke campinghond Spotty of je avonturen vertellen? Schrijf dan ook een beoordeling over Spotty!

De animatie op camping Orlando in Chianti is in 1 woord geweldig. Voor kinderen een top camping. Door de terrasligging ook erg mooi en lekker beschut. Volgend jaar is alweer geboekt!

Familie van Goor

Camping Orlando in Chianti is geweldig voor ouders met jonge kinderen. Er is voldoende te beleven op de camping. De kinderen vonden het 'supercool'!

Familie Hardenbol

Op camping Weekend is er veel te doen voor de kinderen. De animatie is erg goed opgezet voor de kids. Wij hebben een geweldige vakantie gehad!

Familie Janssen

Mooie zwembaden, super restaurant met mooi terras met prachtig uitzicht over het meer!! Veel en hele leuke entertainment voor de kinderen! Camping Weekend is een top camping, echt!

Familie Dekker

We hebben een heerlijke vakantie gehad op camping Orlando in Chianti. De kinderen hebben zich super vermaakt met Spotty en het animatieteam! En daarom hebben wij ook een relaxte vakantie gehad.

Familie de Boer

Het was super leuk op camping Weekend met de Spottyclub en de lieve mensen van de miniclub. We hebben veel gedanst en geknutseld. Ik wil volgend jaar weer!

Julia, 6 jaar

.